Hemstädning Malmö av EverClean Skåne

EverClean Skåne

Ditt lokala städföretag

Naturen är viktig och vi måste skydda den tillsammans, därför använder vi enbart miljömärkta städmedel

Vem är vi:


Städfirma

Välkommen till oss på EverClean! Vi är en liten lokal städfirma som tillhandahåller städtjänster av högsta kvalitet. Vårt team har mångårig erfarenhet av att städa för både privat såväl som företag. Med oss som ditt städföretag kan du känna dig trygg att städningen blir utförd på ett korrekt sätt och enligt dina önskemål.


Städtjänster

En av de bästa känslorna enligt oss är att anlända till ett ny städat hem eller kontor. Fritt från stök och damm där alla föremål är organiserade och iordninggjorda. Med de städtjänster vi tillhandahåller kan du uppleva en smidigare och trevligare vardag.


Miljömärkta städmedel

För främjandet av en hållbar framtid för både nuvarande och kommande generationer har vi på EverClean valt att endast arbeta miljömärkta städmedel. Vi tycker det är viktigt att ta hand om naturen och skydda den så gott det går.
De miljömärkena vi går efter vid val av städmedel är följande.


Verksamma på flera orter

Vi har under lång tid hjälpt våra kunder med alla former av städning. Med fokus på noggrannhet, miljö och kundbehov kan vi inte bara leverera fantastiska städresultat utan också en bra kundupplevelse. Dessutom kan vi utifrån vårt kontor i Bunkeflostrand täcka Malmö, Limhamn, Lund, Klagshamn och hela sydvästra delen av Skåne.