Hemstädning Malmö av EverClean Skåne

Flyttstädning

Att flytta in i ett nytt hem är en härlig känsla, ett helt nytt kapitel i livet startar.
Med detta kommer ju också en hel del arbete, så i stället för att lägga all din energi på att städa ur det gamla, kan vi fixa flyttstädningen åt dig. På så sätt sparar du tid som kan läggas på annat inför själva flytten.

Vi kan även hjälpa dig som planerar på att flytta till en ny bostad och behöver få den städad i förväg. Vårt team genomför en grundlig städning så du kan känna dig trygg med att den som flyttar in möts av ett skinnande hem.
Så funkar vår flyttstädning

• Hembesök, där vi tillsammans går igenom vad som behöver göras
• Kommer överens om en ledig tid för städningen
• Sen tar vi fram ett fast pris som inkluderar städmaterial


Accepterar du förslaget så bokar vi och städar på överenskommen tid. Observera att vi fakturerar direkt efter det att städningen är klar. Dessutom kan du nyttja RUT-avdraget vilket gör att du kan få skattereduktion på själva arbetskostnaden. För mer information besök skatteverket.se.


Flyttstädning med garanti

För att säkerställa att vår städning lever upp till dina önskemål arbetar vi efter ett kontrollschema. Vi ringar in de överenskomna punkterna som sen bokas av under städningens gång. Som städfirma är vi säkra på att vårt jobb håller en hög standard därför kan vi lämna en 7 dagars garanti på flyttstädningen.


Kontakta oss

Planerar du på att flytta till en ny bostad? Då ska du ta kontakt med oss på EverClean. Med vår långa erfarenhet inom både in- och utflytt kan vi garantera att du kommer bli nöjd med resultatet. Kontakta oss redan idag för flyttstädning!