Hemstädning Malmö av EverClean Skåne

Storstädning

Städning för hela bostaden

Finns det någon bättre känsla än att stiga in i ett helt ny städat hem? Anlitar du oss för storstädning och kompletterar med veckostädning när det behövs kan du bibehålla känslan av en ren bostad längre.

Vi på EverClean rekommenderar att hemmet städas igenom grundligt minst två gånger om året. Det ger er inte bara en ren och fräsch känsla, utan det leder även till bättre mental hälsa, sömn och lindrar eventuella allergier.


Storstädning efter behov

Veckostädningen är den mest förekommande form av städning som vi blir kontaktade för. Ibland kan man dock behöva en mer grundlig städning genomförd. Med vår tjänst storstädning får du hela lägenheten städad från topp till tå. Det finns inte en vrå eller krypin vi inte gör rent.

Oavsett hur ditt behov av storstädning ser ut kan vi hjälpa dig. Vi ser till så du kommer hem till en ren och fräsch bostad. Du har även möjligheten att nyttja RUT-avdraget och få skattereduktion av arbetskostnaden.


Kontakta oss

Delar av hemmet glöms lätt bort och städas därför sällan. Genom att anlita oss för storstädning kan du få bukt på det. Vi ser till att noggrant städa alla skrymslen och vrån. Så letar du efter en städfirma för storstädning vet du vem du ska vända dig till!